10 | 10 | 10

Salam, sedikit update, memang dah lame tak update blog nie. Minta maaf la to pembace2 blog aku nie (ade ke orang bace, ke aku je yang bace?). susah jugak nak maintain blog nie sebenarnye, iA aku akan update at least sekali sebulan. ok la tu kan.
Alhamdullillah, bulan nie banyak rezki . aku ade join satu photography competition  (refer to previous post) and aku menang that competition (terime kasih to my family dan kawan2 yang banyak support). Sebenarnye gambar adik aku nie, iqbal dah menang due kali termasuk this one. Aku rase die nie memang bawa tuah haha i should shoot him more.
1

Semalam, 10.10.10 pegi shooting nazu graduation di UPM, memang enjoy shooting her plus nice location. Satu lagi dapat jumpe kak en (die kire my family jugak sebab, i stayed with her family for few years mase kecik2) and meeting new friends tapi tak sempat nak jumpe k. atie my cousin.

1
teaser : more to come, so stay tune
1. so refreshing
The winning picture. Grand prize =)

Comments

comments