Monthly Archives: July 2010

masjid | selat

ok shall we take break from wedding pictures, kali nie post gambar masjid selat dekat melaka. Masjid selat ni memang famous among photographer di melaka. Since last 2 weeks aku cuti so aku pergi shoot masjid selat alone disebabkan kawan aku izzat ade keje time aku ajak die. Actually aku dah pernah pergi shoot masjid […]

View full post »

nadzri | huda | solemnisation

Jumaat lepas akak kepada kawan aku, izat sariman berkahwin. Die jemput aku skali untuk “tag along” untuk majlis nikah dan wedding day pada hari sabtu. Gambar-gambar kat bawah nie di shoot mase majlis nikah. Wedding day punye pictures akan aku upload lepas nie. Stay tune =) Jemput tengok pictures yang tak seberape nie =) Akak […]

View full post »