Monthly Archives: October 2010

nazu | graduation

Salam, as promised here is nazu graduation pictures series =). Shooting graduation memang seronok sebab dapat tengok parents,family and friends diorng yang grad sangat happy and proud of their children (rase tak sabar pulak nak grad). tapi klau monash graduation buat dekat hotel so tak best lansung sebab tak “feel”.Lagi seronok klau grad dekat uni […]

View full post »

10 | 10 | 10

Salam, sedikit update, memang dah lame tak update blog nie. Minta maaf la to pembace2 blog aku nie (ade ke orang bace, ke aku je yang bace?). susah jugak nak maintain blog nie sebenarnye, iA aku akan update at least sekali sebulan. ok la tu kan. Alhamdullillah, bulan nie banyak rezki . aku ade join […]

View full post »