Yearly Archives: 2010

najihatus | solehah

Last week aku memang super busy so tak dapat la aku nak update my blog and flickr. Last week: Join Scott Kelby melaka photowalk Shooting a wedding for 4 nights back to back kene jage booth C&S (club & society) week at my uni (tak jage sangat pun haha) classes pun dah start Owh about […]

View full post »

masjid | selat

ok shall we take break from wedding pictures, kali nie post gambar masjid selat dekat melaka. Masjid selat ni memang famous among photographer di melaka. Since last 2 weeks aku cuti so aku pergi shoot masjid selat alone disebabkan kawan aku izzat ade keje time aku ajak die. Actually aku dah pernah pergi shoot masjid […]

View full post »