Category Archives: General

small | reunion

Ahad lepas, tengah “khusyuk” buat assignment, tibe-tibe dapat sms dari hani and the gang ajak jumpe kat sunway pyramid. Aku pun on je la sebab memang dah lame tak jumpe dengan diorang. Lagi-lagi si muhaimin, almost 4 years kot tak jumpe (last jumpe after spm). So antara yang datang muhaimin, amira, liyana, hani, dan lady […]

View full post »

KENDURI | DOA | SELAMAT

Kalaulah kite semua ade duit lebih untuk melancong, mesti semua mahu pg tour europe,australia dan kawasan-kawasan yg sewaktu dengannye (termasuklah aku). Tapi, kawan aku azhar pilih pg untuk pg umrah, memang aku respect pd sahabat aku nie. Moge engkau dapat ketenangan yg dicari sahabatku. So sabtu lepas, die buat kenduri doa selamat, kawan-kawan lame sekolah […]

View full post »