Category Archives: Graduation

teaser atie | graduation

Semalam time shoot gambar tibe-tibe hujan non-stop  tapi still shoot lencun camera aku, dah la takde weather sealed terus takde mood. Setiap bende yang berlaku ade hikmahnye, time nak balik nampak these beautiful trees takde daun. scenery die macam kat oversea pulak time fall. Worth it 3-4 kali berlari tunggu jalan clear dengan hujannye. Tapi […]

View full post »

azie & aiza | graduation

Congrats again to Azie n Aiza =) Best of luck for the next phase of life. Seronok shoot gambar dengan diorang maybe sebab aku dah kenal azie n aiza from last year graduation and diorang nie super friendly. Dekat UM nie pulak banyak old/new building menarik so memang best la sebab banyak chances nak shoot […]

View full post »