Category Archives: Portraiture

azie | graduation II

congrats azie!  now she officially graduated from University Malaya with Master of Science This is 2nd time azie hire me as her photographer =) hopefully nanti kawen she’ll hire me =P. this is just a teaser from today session nanti aku post lagi. Anyway sape-sape nak book me to be your photographer can fill up […]

View full post »

burn!

dan sebenarnya dah lame nak ambik gambar “berapi” nie, memang dah jot down dalam”visual diary” aku. Dalam visual diary aku ade banyak idea aku tulis cume takde mase (malas sebenarnya) nak excute. [talk-action=bullshit] so aku buat shoot jugak since dah lame tak shoot personal project, everyweek wedding.Alang2 aku nak completekan “emo” portraiture series so boleh […]

View full post »