iftar | flaming

ƒinally dapat jugak aku update blog nie, sebenarnya banyak bende aku nak post kat blog nie tapi disebabkan “busy” dengan assignment and test last week terpakse tangguh dulu.

So last week, ade ade unofficial majlis iftar dengan Monash Wild Adventure Club (MWAC) committee baru dan lame.Sebenarnye through MWAC la secara tak lansung aku minat photography especially landscape. Club ni memang super active organising adventure activities macam hiking, wallclimbing etc. Feel free to visit their unofficial blog and facebook fanpage. If minat nak join MWAC activities, your are welcome to join, even you are not not from Monash.

wallpaper 2

Joining this club committee memang seronok sebab semua club member “sporting”. Eventhough ramai old members yang dah graduate, ade muke2 baru yang replace them  also sporting and friendly. Anyone yang belum dapat hidayah untuk join MWAC especially budak2 Monash, moge korang dapat “hidayah” =)

Ok enough promoting MWAC. Here the pictures taken during iftar.

omaroza-0498

omaroza-0380
orang kuat baru MWAC
omaroza-0394
official photographer MWAC =)
Untitled-1
smokin’ hot
omaroza-0415
omaroza-0429
omaroza-0432
omaroza-0440
omaroza-0444
omaroza-0454
cute?
omaroza-0480
what’s wrong with this guy
omaroza-0481
retarded
omaroza-0493
omaroza-0509
omaroza-0510
what?
omaroza-0528
omaroza-0488

Comments

comments