najihatus | solehah

Last week aku memang super busy so tak dapat la aku nak update my blog and flickr.

Last week:

  • Join Scott Kelby melaka photowalk
  • Shooting a wedding for 4 nights back to back
  • kene jage booth C&S (club & society) week at my uni (tak jage sangat pun haha)
  • classes pun dah start

Owh about this post, this is my youngest sister. Aku take her pictures mase semester break last 2 weeks. This is the first post of her pictures so korang boleh expect more pictures of my little sis in the future because she is the only free model yang kene paksa-rela =).

Ok la aku ade assignment to be done, tak nak dah buat keje last minute macam sem lepas. Adios

omaroza (3 of 245)-Edit

omaroza (24 of 245)-Edit
omaroza (50 of 245)-Edit
omaroza (58 of 245)-Edit
omaroza (79 of 245)-Edit
omaroza (117 of 245)-Edit
omaroza (154 of 245)-Edit
omaroza (182 of 245)-Edit
omaroza (4 of 60)-Edit
omaroza (94 of 245)omaroza (158 of 245)-Edit
omaroza (39 of 60)-Edit
3

Comments

comments