teaser atie | graduation

Semalam time shoot gambar tibe-tibe hujan non-stop  tapi still shoot lencun camera aku, dah la takde weather sealed terus takde mood. Setiap bende yang berlaku ade hikmahnye, time nak balik nampak these beautiful trees takde daun. scenery die macam kat oversea pulak time fall.

Worth it 3-4 kali berlari tunggu jalan clear dengan hujannye. Tapi memang puas hati la tengok the outcome maybe bagi orang lain gambar nie biase je sebab aku syok sendiri haha

Paris

p/s larger picture here

Comments

comments

azie & aiza | graduation

Congrats again to Azie n Aiza =) Best of luck for the next phase of life. Seronok shoot gambar dengan diorang maybe sebab aku dah kenal azie n aiza from last year graduation and diorang nie super friendly. Dekat UM nie pulak banyak old/new building menarik so memang best la sebab banyak chances nak shoot gambar cun (eh cun ke gambar aku? haha). Datang sini teringat parent aku bertemu jodoh di UM time study dulu.

Anyway thanks again to Azie,Aiza n Arda =)


Comments

comments