azie | graduation II

congrats azie!  now she officially graduated from University Malaya with Master of Science

This is 2nd time azie hire me as her photographer =) hopefully nanti kawen she’ll hire me =P. this is just a teaser from today session nanti aku post lagi. Anyway sape-sape nak book me to be your photographer can fill up form here or boleh directly contact me at 013-295 5060 for fast response.

Comments

comments

burn!

dan sebenarnya dah lame nak ambik gambar “berapi” nie, memang dah jot down dalam”visual diary” aku. Dalam visual diary aku ade banyak idea aku tulis cume takde mase (malas sebenarnya) nak excute. [talk-action=bullshit] so aku buat shoot jugak since dah lame tak shoot personal project, everyweek wedding.Alang2 aku nak completekan “emo” portraiture series so boleh submit for photography competition.

{visual diary – sori lukisan tak brape nak hensem}

 Gambar nie bukan senang nak ambik sebab deal dengan budak kecik nie =.=” stress aku dibuatnya. Well aku puas how this picture turn out even not the way i plan. By the way picture ni inspired by Colton Witt =)

Here is another happier version. Seronok main api =)

Comments

comments