Quia voluptas sit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

week50sp01

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Comments

comments

edd | wawan

Assalamualaikum,

Tak semua benda yang kita harap akan jadi mengikut apa yang kita rancang sebab kita hanya mampu merancang dan Allah yang menentukannnya. So,sebagai muslim kene percaya Qada’ dan Qadar yang telah Allah tetap sejak Kita lahir lagi tapi jangan pulak salah gunakan konsep Qada’ dan Qadar. Teringat satu kisah Saidina Umar menangkap seorang pencuri, mase Saidina Omar nak hukum die, pencuri tu bagi alasan yang Allah telah menentukan yang die jadi pencuri iaitu Qada’ dan Qadar Allah yang menyebabkan die mencuri dan mempersoalkan kepercayaan Saidina Umar . So Saidina Umar pun jawap balik yang telah  Qada’ dan Qadar kamu di hukum potong tangan.

Tujuan aku tulis pasal Qada’ dan Qadar nie sebab fikir-fikir balik hidup aku for the past 5 years banyak sangat bende tak jadi ikut perancangan aku kadang-kadang rase nak give up je tapi tak perlu la aku tulis personal life aku kat sini =). Everything happens for a reason.

So kali ni aku nak update unpublished wedding edd dan wawan dekat melaka. Satu bende yang menarik wedding orang melaka nie baju persalinan diorang memang banyak. Kalau perasan dalam wedding nie ade 4 pasang baju nie tak termasuk baju mase nikah kadang ade yang sampai sampai 6-7 pasang baju.

InsyaAllah from now on  aku akan cube update blog ni sekerap mungkin. Kalau takde gambar wedding pun aku akan update dengan gambar dari personal project.

Wassalam

Omar Mokhtar
Email:hello@omaroza.com
phone: 013-297 5060

 

 

 

 

 

 

Comments

comments