najihatus solehah

Bismillah,

Aku rase tak pernah lagi post gambar adik kesayangan aku nie dekat blog nie sebab selalu post dekat flickr. Aku shoot gambar nie petang tadi lepas habis gotong royong bersihkan kawasan rumah tapi time nie najihah tengah demam tapi nak jugak keluar rumah kacau abang-abang die haha. So ade a few gambar muke die memang takde mood sebab demam.

Najihah lah model tetap aku selama ak start hobi photography. Jadi bahan “experiment” untuk aku improve skill portraiture =)

 

 

 

 

Comments

comments