nazu | graduation

Salam, as promised here is nazu graduation pictures series =). Shooting graduation memang seronok sebab dapat tengok parents,family and friends diorng yang grad sangat happy and proud of their children (rase tak sabar pulak nak grad). tapi klau monash graduation buat dekat hotel so tak best lansung sebab tak “feel”.Lagi seronok klau grad dekat uni sendiri.
Satu lagi shooting kat UPM memang sangat seronok sebab the place is really nice. Klau korang tengok cerite lagenda budak setan dirng ade shooting dekat padang ragut UPM. Plus my “model” aka nazu sangat photogenic so lagi senang nak amek gambar yang cantik2. Anyway, thanx to nazu sebab percaye kat saye untuk shoot your graduation day and congrats.
post-scriptum; sape2 yang berminat to hire me on your graduation day. Your are welcome to contact me =)

11

Untitled-2

omaroza-0043-Edit

omaroza-0102-Edit

omaroza-0122-Editomaroza-0142-Editomaroza-0125-Edit-Edit

diypitch

omaroza-0260-Editomaroza-0258-Edit_2

omaroza-0275-Edit

omaroza-0284-Edit

omaroza-0298-Edit
omaroza-0304-Edit
omaroza-0337-Edit
omaroza-0345-Edit
omaroza-0350-Edit
omaroza-0358-Edit
omaroza-0363-Edit
omaroza-0400-Edit
omaroza-0404-Edit
Untitled-1
Untitled-3

Comments

comments

10 | 10 | 10

Salam, sedikit update, memang dah lame tak update blog nie. Minta maaf la to pembace2 blog aku nie (ade ke orang bace, ke aku je yang bace?). susah jugak nak maintain blog nie sebenarnye, iA aku akan update at least sekali sebulan. ok la tu kan.
Alhamdullillah, bulan nie banyak rezki . aku ade join satu photography competition  (refer to previous post) and aku menang that competition (terime kasih to my family dan kawan2 yang banyak support). Sebenarnye gambar adik aku nie, iqbal dah menang due kali termasuk this one. Aku rase die nie memang bawa tuah haha i should shoot him more.
1

Semalam, 10.10.10 pegi shooting nazu graduation di UPM, memang enjoy shooting her plus nice location. Satu lagi dapat jumpe kak en (die kire my family jugak sebab, i stayed with her family for few years mase kecik2) and meeting new friends tapi tak sempat nak jumpe k. atie my cousin.

1
teaser : more to come, so stay tune
1. so refreshing
The winning picture. Grand prize =)

Comments

comments