Poladroid Project II | Faces of Malaysia

Sorry lame gile rase tak update blog nie (2 weeks je). Sibuk dengan ramadhan dan persiapan raya. Tahun ni aku cuti 3 hari je cuti padahal bukan study oversea, klau study oversea tu ok la cuti skit =(.

Ok back to the topic,aku baru join satu photo contest by “We love colours“. Theme die faces of malaysia and aku hantar 10 gambar. Alhamdulillah ade 2 gambar yang shortlisted tapi aku lagi prefer gambar adik aku tengah pegang buku masuk finalist.

Sape2 yang belum vote boleh vote by “like” gambar aku kat Facebook page We love colours danĀ  thanx pade kawan2 yang dah vote =)

Step untuk vote:

  1. Like FB page We love colours
  2. Baru boleh “like” gambar2 aku yang shortlisted under “Malaysia: Poladroid Poject 2” album

So nie la gambar-gambar yang aku submit. enjoy!

post-scriptum: thanx to roomate aku basyer yang inspired aku masuk contest nie. Klau menang aku belanje mu kepok lekor sutir hahah. andĀ  Selamat Hari Raye semua!

1. so refreshing
1.Gambar yg shortlisted : So refreshing

5. brother and sister
2.Gambar nie pun masuk final : Brother and sister
2. nerd
3.Gambar yg aku expect masuk but not
8. Go the last smile!
4.Go for the last smile!
3. pop yeah yeah !
5.Pop Yeah yeah!
9. pure eyes
6.Pure eyes
6. flashers
7.Flashers!
7. Hapiness
8.Hapiness
10. truly malaysian
9.Truly malaysian
4. faces of generation y
10. Faces of generation Y

Comments

comments