small | reunion

Ahad lepas, tengah “khusyuk” buat assignment, tibe-tibe dapat sms dari hani and the gang ajak jumpe kat sunway pyramid.

Aku pun on je la sebab memang dah lame tak jumpe dengan diorang. Lagi-lagi si muhaimin, almost 4 years kot tak jumpe (last jumpe after spm).

So antara yang datang muhaimin, amira, liyana, hani, dan lady Dyla Borhanuddin (haha).Aku tak banyak amek gambar sebab jumpe sekejap je jumpe plus ade orang malu-malu kucing mase aku nak amek gambar haha.

p/s post nie khas untuk muhaimin sebab die tak de FB. (min cepat buat FB)

omaroza-0003-Edit

omaroza-0004-Edit

the girls

omaroza-0001-Edit
muhaimin
omaroza-0009-Edit

Comments

comments