teaser atie | graduation

Semalam time shoot gambar tibe-tibe hujan non-stop  tapi still shoot lencun camera aku, dah la takde weather sealed terus takde mood. Setiap bende yang berlaku ade hikmahnye, time nak balik nampak these beautiful trees takde daun. scenery die macam kat oversea pulak time fall.

Worth it 3-4 kali berlari tunggu jalan clear dengan hujannye. Tapi memang puas hati la tengok the outcome maybe bagi orang lain gambar nie biase je sebab aku syok sendiri haha

Paris

p/s larger picture here

Comments

comments